فرقه شیرازیها؛ از توهین به مذاهب تا سوءاستفاده از “کرونا”

انتشار یک ویدیو از فردی وابسته به فرقه شیرازیها در فضای مجازی بار دیگر نگاهها را به سوی این فرقه و افراطگراییهای آنان متوجه ساخت؛ شیرازیهایی که مروج قمهزنی هستند، اکنون با لیس زدن ضریح امام رضا (ع) ابتذال در مناسک شیعی را به اوج رساندهاند.
به یک ستاد فوریتهای رسانهای نیازمندیم

امروزه فضای جامعه و سرعت اخبار به حدی بالاتر رفته که کار اطلاع رسانی به وضوح از عهده روزنامهها خارج شده و اگر میشد لحظهنامه منتشر کنند، قطعا اولویت با آن بود.
از کرونای جسمی تا کرونای روانی

در این فضا همه چیز امنیتی است و نباید هر خبری را پخش کرد، نباید هر واقعتی را جار زد، نباید هر مشاهداتی را بر زبان جاری کرد و البته نباید هراس داشت و کاملا ناامید شد!
اگر رسانههای دروغگو تنبیه شوند، شجریان هر روز فوت نمیکند

جمعه شب بود که خبر فوت استاد محمدرضا شجریان در اکثر کانالها و سایتهای خبری منتشر شد؛ خبری که به همان سرعت تکذیب شد. اما این اولین بار نیست که شاهد انتشار اخبار کذب درگذشت افراد مطرح و هنرمندان هستیم.
تجربه دوفضایی شده کاربران ایرانی از سوگواری مجازی

چکیده برای تبیین شرایط تبلیغ دین در آینده، نیازمند مطالعۀ وضعیت آیندۀ آن از طریق مطالعۀ روندهای اثرگذار بر آیندهایم. یکی از مهمترین روندهایی که بر تبلیغ دین اثر میگذارند، روندهای دینداریاند. در این مطالعه، با بهکارگیری روش چرخ آینده و با تشکیل جلسات ذهنانگیزی نخبگان، پیامدهای احتمالی متفاوت و باواسطۀ روندهای اصلی تغییر دینداری […]
چرا شبکههای اجتماعی تبدیل شدهاند به میدان نفرتپراکنی؟

تابهحال شده، در گروهی تلگرامی یا کامنتهای اینستاگرام، بحث سیاسی کنید و آخرش پشیمان نشده باشید؟ اغلب ما حتی یکبار هم این تجربه را نداشتهايم. هر دفعه که اتفاقی سیاسی میافتد، بهمحض لبگشودن، با هجوم فحشها مواجه میشویم. شبکههای اجتماعی روزی قرار بود میز گفتوگوی جامعه باشد. اما حالا چه؟ تمسخر، متلک، آبروریزی و خشونت شدهاند سکه رایج این شبکهها. پستهای پرالتهاب توجه هزاران نفر را میدزدند و حرفهای عاقلانه و موجه در میان غوغا گم میشوند. راه نجات چیست؟
ستارههای خرد ایرانی در قاب سلفی

با انتشار و عمومی شدن عکسهای سلفی، بیننده به شخصیترین حالات زندگی این ستارگان نوظهور وارد میشود. این امر نشان میدهد که سازوکارهای گسترش شهرت خرد در شبکههای اجتماعی در حال دگرگون کردن جنبههایی مهم از فرهنگ و از جمله جابهجایی در مرزهای حریم خصوصی است
رابطه بین مهارتهای کاربران جوان و کاربردهای مثبت و منفی شبکههای اجتماعی موبایلی

نتایج نشان داد که هر چه سطح مهارت کاربر افزایش یابد، میزان کاربردهای مثبت شبکههای اجتماعی موبایلی نیز افزایش یافته و هرچه سطح مهارت کاربر کاهش پیدا کند میزان کاربردهای منفی شبکههای اجتماعی موبایلی افزایش مییابد.
هواپیمای اوکراینی و رسانههای کار بلد و نابلد

خطای انسانی سرزده از پدافند سپاه عزیز ما گناه بزرگی است، اما فتنه های دشمن در جلوگیری از مسیر الهی و ترور سردار دلها و ابومهدی و داعش پرروری و صهیونیست پروری و سعودی پروری و دیکتاتورپروری و ممانعت از اجرای احکام و فرامین الهی و در یک کلام فتنه انگیزی آنها بزرگترین گناه نزد خداوند است.
پیامدهای انتشار اخبار زرد در جامعه

اغلب آنچه از رسانه های زرد نصیب مخاطب می شود، اخبار نادرست و کذب، شایعات بی پایه و اساس، ستاره گرایی، عامهگرایی، مصرف گرایی، تبلیغ تجرد و سایر موارد متضاد با عرف ایرانی و اسلامی است.